Advertise with us

Nese keni arritur ne kete faqe, do te thote se ju jeni te interesuar per te reklamuar biznesin tuaj tek Fieri.Com - Portali Fierak Online. Kjo zgjidhje eshte e mirepritur nga Fieri.com! Ketu do te gjeni mundesine te reklamoni per cdo lloje biznesi dhe evenimenti. Sektori i reklamave mirepret cdo lloje klienti shqiptar ose te huaj. Padyshim qe Fieri.com radhitet ne eliten e faqeve me te vizituara shqiptare dhe kete e tregon edhe publiku konstant i shtrire ne me shume se 50-shtete me nje popullaritet 90% mbare boteror (world wide). Me nje synim te qarte dhe shtrirje te zgjeruar ne cdo aspekt te jetes se rajonit te Fierit dhe vecanerisht qytetit te Fierit, ky portal ka arritur te behet dritarja e vetme informative dhe burimi kryesor i jetes sociale, institucionale dhe biznesore te gjithe ketij rajoni te rendesishem te shqiperise. Sot Fieri.Com sherben jo vetem si nje faqe informuese, por dhe si burim kryesor biznesi per cdo lloje subjekti tregtar apo personi prezentativ. Aktualisht synimi i Fieri.com eshte te ofroje nje portal shqiptar te kompletuar dhe dinjitoz ku cdo individ te gjej gjithcka qe do te kishte nevoje nga Fieri, shqiperia dhe mbi te gjitha interneti shqiptar.

Sic pritet, Fieri.com eshte nje nder sitet me te medha shqiptare ne internet me nje trafik mujor prej 7.5-milion vezhgimesh, me me shume se 15200-vizitore unike ne dite. Nga statistikat, me shume se 68% e vizitoreve jane vizitore nga jashte kufinjve te Shqiperise. Si rezultat i sherbimeve te ndryshme qe ofrohen, vizitoret i perkasin moshave dhe profesioneve te ndryshme. Keta vizitore shpenzojne 10-45 minuta vizite ne Fieri.com cdo dite, kohe kjo e mjaftueshme per te percjelle cdo informacion marketingu tek ata. Eshte e kuptueshme qe pothuaj 95% e klientave te Fieri.com synojne faqen kryesore per reklama. Fieri.com – Portali Fierak Online operon reklama te llojit “Dinamike & statike" gje qe e ben te dukshme reklamen tuaj mbi 70% te shfaqjeve te saj brenda 24 oreve, 7 dite ne jave dhe 365 dite ne vit. Duke u bazuar ne keto struktura, jeni te lutur te lexoni me kujdes cdo lloje reklame dhe te zgjidhni ate qe ju intereson me shume.

Pse duhet te reklamoni ne Fieri.com?

 • Sepse Fieri.Com eshte e vetmja dritare pasqyruese e jetes se qytetit fierak ne internet dhe njekohesisht ura lidhese e biznesit tuaj me Fieri, Shqiperine dhe boten.
 • Sepse biznesi juaj rritet, fiton prestigj dhe behet pjese e pandare e zhvillimit te rajonit dhe qytetit te Fierit ne te gjitha hallkat e tij.
 • Sepse biznesi juaj duhet te kete vendin e tij te perhershem ne Fieri.com - Portalin Fierak Online, reklamuesin me te madh dhe dinjitoz te gjithe bizneseve Fierake ne Internet.
 • Sepse aktiviteti juaj biznesor meriton publicitet dhe respekt.
 • Sepse biznesi juaj do te behet me i njohur ne jeten reale dhe do siguroj kliente te rinj per fitimet tuaja.
 • Sepse Fieri.Com do te integroje dhe perqendroje vemendjen e vizitoreve te tij ne reklamen tuaj.
 • Sepse ju keni nevoje per njohjen e biznesit tuaj ne te gjithe 50-shtetet ku jetojne ish qytetar fierak dhe sepse ju deshironi qe 15200 vizitore unike te Fieri.com te trokasin nje dite ne dyert e biznesit tuaj.
 • Sepse Fieri.com ofron reklama, ndertime dhe mirembatje te website per biznesin tuaj me cmime teper te arsyeshme.

SHENIM: - Eksperinca ka treguar qe njerezit qe ndodhen jashte shqiperise kur kthehen ne Fier, te parat subjekte biznesore qe vizitojne jane pikerisht ato qe eksplorojne per dite me radhe ne faqet e Fieri.com. Sa me sakte dhe sa me gjate ne kohe te paraqisni reklamen e biznesit tuaj ne Fieri.com (ne internet), aq me te sigurte e te bindur do te vijne tek ju banoret e qytetit te Fierit si dhe vizitoret e Fieri.com te kudo ndodhur

Ku mund te shfaqet reklama ime?

Fieri.Com ofron nje sere hapesirash marketuese per te gjitha llojet e bizneseve. Reklamat jane te disponueshme si ne faqen kryesore ashtu edhe ne faqet e brendeshme. Rreth 90% e vizitoreve tane, akseson drejtperdrejt faqen e pare te www.Fieri.com. Pjesa tjeter e vizitoreve futet nepermjet motoreve te kerkimit ose nepermjet linkeve te reklamuara ose te derguara ne menyre elektronike. Nje pershkrim i hapesirave reklamuese do te behet ne vijim te ketij dokumenti.

Cfare formati mund te jete reklama?

Reklamat me klasike te publikuara ne faqet tona jane “banner-image” te formateve: “imazhijuaj.jpg”, “imazhijuaj.png” dhe “imazhijuaj.gif”. Megjithate reklamat mund te jene edhe thjesht “tekst informues” “animime flash” dhe te tjera elemente te animimit dhe te dinamicitetit. Te pa perfshira ne kete manual jane reklamat e llojeve apo preferencave te vete klientit te cilat sebashku me kerkesen e tyre duhet te shoqerohet edhe me shumen monetare qe predispozohet te paguhet nga ky i fundit.

Cilat jane permasat e reklamave / banners ne Fieri.com?

Me poshte lexoni te detajuar permasat e reklamave te disponueshme per perdorim ne faqet e Fieri.com – Portali Fierak Online:

• Cilat jane menyrat e kontaktimit te Fieri.com per te krijuar nje kontrate reklamash me Fieri.com?

Sektori i reklamava eshte krijur shume i thjeshte dhe praktik. Nese deshironi te realizoni gjithshka nepermjet internetit, atehere ne faqen tone krysore http://www.Fieri.com vizitoni butonin qe ndodhet ne fund te saj nen titullin: “Reklamoni tek ne” dhe dergoni kerkesen tuaj ne kete adrese elektronike: sherbime@Fieri.com nen titullin “Kerkese per reklame”.

Eshte e rendesishme te perfshine kete informacion te meposhtem ne kerkesen tuaj:

 • Emri juaj i Plote: ................................................................................
 • Telefon: ...........................................................................................
 • Adresa juaj e Email: ............................................................................
 • Permasa e banner qe deshironi: ............................................................
 • Fondi juaj ne dispozicion per reklame: ....................................................

Pas kerkeses tuaj, nje nder perfaqesuesit e Fieri.com do tju kontaktoje brenda 24-oreve duke ju ofruar edhe nje kuote monetare per reklamen tuaj te ardheshme. Ja edhe pesonat pergjegjes per publikimin e reklames tuaj dhe krijimin e nje kontrate midis jush dhe Fieri.com:

 • Fier, Albania: Arben Alliaj, Tel: +355 692 081 659
 • Cleveland, USA: Indrit Sulaj, Tel: +1 216 394 2790