Emigracioni

Edi Rama bene bilancin e vitit 2014

Edi Rama bene bilancin e vitit 2014

Kryeminsitri Edi Rama, teksa analizoi plot një vit kalendarik të punës së kabinentit qeveritar dha garancinë se do ta përdorë pushtetin për të bërë ndryshime dhe punët që nuk janë bërë në 20 vite.
Arben Alliaj - Ben ART Studio
image

Perspektiva për naftë dhe gaz në vëndin tonë Shqipëri (për rajonet konkrete).

Qëllimi i jetës sime nuk kanë qenë postet as pasuria, por pasioni për profesionin e gjeologjisë dhe kënaqësia që ndjenja për naftën që nxirrej nga vendburimet e reja të zbuluara e veçanërisht nga projektimi i puseve të temave ku unë isha autor; sepse të ardhurat e fituara do të ndihmonin ekonominë e vendit dhe popullin tim....
Lexoni me shume

Letër zotit Rama, nga një naftëtar

E prisja këtë test të popullit tim. Sepse nga urrejtja dhe uria, edhe  gurët po çaheshin. Nuk kishte rrugë tjetër.  Zgjat shumë, po...
Lexoni me shume

Nga malet tek pusi i projektit per nafte e gaz

E  Henë datë 6 Gusht 2012 ;I mbytur në kujtime dhe në djersë,qendroj i vetmuar,në katin e tretë të një ndëtese të lagjes ASTORIA në...
Lexoni me shume
image

Per kujtim te kolegut, shokut te punes dhe mikun tim, Enriko Veizi

Kollos me trup; me zemer i dashur; i dhembsur ne shpirt; mjeshter i karikatures. Kush e njohu dhe nuk e deshi?! Kush bisedonte me te...
Lexoni me shume

Fundi i mandatit dhe dinjiteti i Bamir Topit

Me 20 korrik 2012 para presidencës janë një grumbull njerëzish.Burra ,gra,fëmijë dhe nga veshja kuptoheshin se ishin nga veriu.Të gjitha fytyrat e tyre ishin të...
Lexoni me shume
image

Tmerret e Qaf-Barit e disa te tjera ...

Mbas shumë viteve kërkimesh të familjarëve të të pushkatuarve të revoltës të Qaf-Barit ,dhe më vonë gati 3 vjet unë bashkë me familjarët gjetëm gropën...
Lexoni me shume

Zotërinj Ndërkombëtarë

Siç e dini juve po ashtu dhe mbarë njërëzimi edhe ne shqiptarët ,se me mbarimin e luftës së dytë botërore shumë shtete do e plotësonin...
Lexoni me shume
image

Vasil Ndeko, Bashkia do te ndaje banesat sociale me defter bakalli

Vasil Ndreko , sekretari i përgjithshëm i prefekturës së qarkut Fier pohon se banesat sociale nuk janë ndarë pasi bashkia i ka në lista bakalli. Ka shumë ankesa për persona që nuk meritojnë. Do kontrollohen dosjet një e më një dhe do të verifikohen në terren. Në lista s’janë futur qyterë që kanë 20 vjet që aplikojnë dhe janë future të rinj 22 vjecar që kanë 6 muaj në Fier...
Lexoni me shume

Nepotizmi dhe “viktimat e falimentimit” në Kosovë

1. Shoqëria kosovare një “shoqëri periferike” (peripheral society) Shoqëria kosovare e pasluftës duket se iu ekspozua midis shumë formave të presionit dhe ekzaltimit edhe një fenomeni...
Lexoni me shume
1 2 3 4 5 > Displaying 1 - 10 of 87
Kategori
BLOG Kalendar
first first December, 2017 first first
Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31