Investime te medha per ndricim ne Bashkine Fier. 15 milion lek te reja nga Bashkia Fier per ndricim publik.

Font size: Decrease font Enlarge font
image Investime te medha per ndricim ne Bashkine Fier. 15 milion lek te reja nga Bashkia Fier per ndricim publik.

Konsumi i energjise elektrike per ndricimin publik te qytetit te Fierit i ka kushtuar Bashkise per vitin e kaluar nje kosto financiare prej 15 milion lekesh te reja. Sipas drejtuesit te ndermarrjes komunale Edmond Leka  ky fakt ka qene edhe faktori kryesor per reduktimin e investimeve ne ndricimin e rrugeve e vecanerisht ne ato te periferise se qytetit.

 

Qe te kesh ndricim publik, duhet te kesh edhe shume fonde per te shlyer konsumin e energjise elektrike - ka thene Leka. Per vitin 2008 Bashkia Fier, eshte detyruar  qe te investoje rreth 15 milion lek te reja. Ne mundohemi qe si ndermarrje dhe te kemi ndricim publik dhe te kemi mundesi per ta shlyer. Kjo eshte nje nga prioritetet tona. Ne krahasim me vitin e kaluar kjo shifer ka qene me e madhe cka tregon se eshte permiresuar ndricimi publik edhe ne rruget dytesore. Nderkohe per vitin 2009 ne do te rrisim mundesite qe te kemi nje ndricim publik te plote edhe ne lagjet periferike, kuptohet kjo me fondin per te kaluar ne ndermarrjen tone 

 

Fatura e konsumit te energjise elektrike per ndricimin publik shpesh ka vendosur perballe ankesa dhe kundershtimeve ndermarrjen komunale me  operatorin e sistemit te shperndarjes se energjise elektrike te qarkut Fier, e cila ka vendosur fatura afrofe per ndricimin publik, por qe ende nuk jane zgjidhur.  Megjithate ne vazhdimesi  projektet e Bashkise Fier per rikonstruksionin e rrugeve eshte shoqeruar edhe me  vendosjen e ndricimit ne to.

 

 

Gazetare per Fieri.com  Aurora Damini

Shtoni ne: Add to your del.icio.us | Digg this story | technorati | Post to Myspace | Add to Facebook | Googlize this post! | Add to Windows Live | Add to Netvouz! | Save to Newsvine! | Bookmark with Onlywire | Reddit this | Add to Yahoo MyWeb | Spurl This! | Add to Linkatopia | Add to MyLinkVault | Add to Squidoo | Add to Searchles! |

Subscribe to comments feed Komente (0 postuar)

total: | displaying:

Shkruani nje koment

VINI RE! - Komentet e publikuara ne Fieri.com jane subjekt i ndryshimit edhe/ose fshirjes totale nese permbatja tyre cenon direkt apo indirekt figuren e autorit perkates se materialit te botuar. Gjithashtu cdo sharje, ofendim, fjalor vulgar apo edhe me teper, mund te sjell si pasoje edhe deri ne bllokim vizual te IP se kompjuterit tuaj per te vizituar faqet e Fieri.com!
  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Ju lutem shkruani kodin qe lexoni ne figuren e me poshteme:

Captcha
  • email Email nje shoku
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Tags
Rate this article
1.00