Help

 

PERGJIGJET:

Per c'fare duhet Fieri.com ? - Sepse Fieri.com ju mban ne dijeni te lajmeve me te fundit nga rajoni i Fierit. Sepse Fieri.com ju ofron informacione, argetime dhe sherbime efikase per te gjitha grupmoshat, nivelet shoqerore dhe industriale.

A ka mundesi te zmadhoje madhesine e shkronjave? - Ky opcion jepet i disponueshem ne krye te cdo artikulli nepermjet nje metode shume te lehte. 2 karakteret matematikore [-] dhe [+] ju shpjegojne fare qarte kete metode