Liri Berisha ne ndihme te familjeve ne nevoje

Font size: Decrease font Enlarge font
image

Bashkeshortja e kryeministrit, Liri Berisha ka qene ne Fier ku ka marre pjese ne 10 vjetorin e themelimit te shkolles jo publike “Numani” e cila drejtohet nga biznesmenia Suzana Numani. Qellimi i kesaj vizite nuk ka qene thjesht per te marre pjese ne kete ceremoni por per te qene se bashku me kete biznesmene ne familjen Rucaj qe kane ardhur ne fshatin Shtyllas te komunes Levan nga Lekbibaj i Tropojes pasi Numani e ka ndihmuar duke i cuar orendi shtepiake si dhe duke filluar nga viti i ardhshem arsimor pese femijet do te arsimohen ne institucionet arsimore “Numani” falas.

Zonja Berisha ne kete takim ka pohuar se: - ”Ju falenderoje qe po behem pjese e kesaj feste. Shkolla juaj ka bere nje emer te mire ne te gjithe vendin pasi dihet serioziteti me te cilin ju punoni. Ajo njihet per rezultatet e arritura qe ka, per metodat bashkekohore qe punon". Me poshte zonja Berisha ka pohuar se ka qene nisma, kembengulja, puna e palodhur e presidentes se kesaj shkolle znj. Suzana Numani qe ky institucion ka keto arritje. Zonja Berisha ka pohuar me poshte se ne marre veshje me zonjen Suzana Numani do te ndihmojme familje ne nevoje. Ne kemi menduar qe te ndihmojme familjen Rucaj ne fshatin Shtyllas te komunes Levan. Kesaj familje znj. Numani u ka falur Tv, lavatrice, frigorifer dhe dush. Ndihmesa tjeter dhe me e madhe dhe me kryesore eshte se pese femijet e kesaj familje do te arsimohen ne institucionet arsimore “Numani” falas.

 

Fieri.com / Xhemil Beharaj

 

Shtoni ne: Add to your del.icio.us | Digg this story | technorati | Post to Myspace | Add to Facebook | Googlize this post! | Add to Windows Live | Add to Netvouz! | Save to Newsvine! | Bookmark with Onlywire | Reddit this | Add to Yahoo MyWeb | Spurl This! | Add to Linkatopia | Add to MyLinkVault | Add to Squidoo | Add to Searchles! |

Subscribe to comments feed Komente (2 postuar)

avatar
18 May, 2009 09:22:57
urime halla Zana
jemi shume krenar per ty
Ilir Linda Joni
avatar
a kondo....... 20 May, 2009 08:33:27
suksese ZONJA Berisha.Ju jeni me te vertet nje shembull.
total: 2 | displaying: 1 - 2

Shkruani nje koment

VINI RE! - Komentet e publikuara ne Fieri.com jane subjekt i ndryshimit edhe/ose fshirjes totale nese permbatja tyre cenon direkt apo indirekt figuren e autorit perkates se materialit te botuar. Gjithashtu cdo sharje, ofendim, fjalor vulgar apo edhe me teper, mund te sjell si pasoje edhe deri ne bllokim vizual te IP se kompjuterit tuaj per te vizituar faqet e Fieri.com!
  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Ju lutem shkruani kodin qe lexoni ne figuren e me poshteme:

Captcha
  • email Email nje shoku
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Foto Galeri
Rate this article
5.00