Partia per Drejtesi dhe Integrim

PDI, veprimtaria zgjedhore ne qytetin e Lushnjes

Pas mitingut të ditës së shtunë të organizuar Fier nga PDI radha i erdhi qytetit të Lushnjes ku ditën e enjte datë 11 Qershor kjo

TE TJERA ...TE TJERA ...

image

Partia per Drejtesi dhe Integrim

Partia per Drejtesi dhe Integrimin eshte nje nga grupimet me te reja te spektrit politik shqiptar. Ajo eshte nje bashkim jo vetem i pjestarve te komunitetit...
Lexoni me shume
total: 6 | displaying: 1 - 6

Video NewsVideo News

Nimet Musaj - kandidat per deputet i PDI dega Fier

image
Kandidati i PDI per degen Fier, z. Nimet Musaj
Play Me shume

Videos Videos

image

Nimet Musaj - kandidat per deputet i PDI dega Fier

Kandidati i PDI per degen Fier, z. Nimet Musaj...
Lexoni me shume