All polls

Infrastruktura e Fierit?

A mendoni se Infrastruktura e qytetit te Fierit do te rregullohet kete vit??
Nuk me interesoj ky sondazh. (46 Votes)
Jo. Do te kete me teper abuzime sesa ndertime dhe rregullime (963 Votes)
Po. Plane konkrete do te zbatohen nga organet lokale (436 Votes)
Ndryshime te vogla do te behen. (539 Votes)
Jo. Projektet per Infrastrukturen jane thjeshte mekanizma politike qe kete vit do te ngelet ne leter (421 Votes)

Zgjedhjet per kryesine e PD

Kush do te fitoje zgjedhjet per Kryetar te PD, dega Fier?
Tomorr Allkushi. (373 Votes)
Fatos Mihali (169 Votes)
Vasil Ndreko. (1014 Votes)
Ferdinant Murati. (982 Votes)

Mosha e vizitoreve te Fieri.com

Ciles grup-moshe i perkisni?
51 vjec e siper. (544 Votes)
41 - 50 vjec (66 Votes)
31 - 40 vjec (562 Votes)
26 - 30 vjec. (134 Votes)
22 - 25 vjec (184 Votes)
17 - 21 Vjec. (121 Votes)
Me i vogel ose 16-vjec. (341 Votes)

Femrat e Vitit 2008 per qytetin e Fierit

Cila eshte femra e Vitit 2008 per qytetin e Fierit?
Majlinda Verria: - Sekretare e Prefektures Fier (39 Votes)
Marsela Murati: - Sportiste, mesuese aerobie. (32 Votes)
Fedra Kondakci: - Biznesmene, prodhuese e konjakut qe ka fituar medalje. (38 Votes)
Feriniqi Fuli: - Mesuese , nendrejtore e shkolles se mesme jopublike Flatrat e dijes (31 Votes)
Merita Dertliu: - Mesuese, drejtore e shkollave 9-vjecare dhe te mesme Dertliu (32 Votes)
Aurora Damini: - Gazetare, poete, prozatore (208 Votes)
Hajrie Rondo: - Aktore, Urdhri "Naim Frasheri i Arte" (267 Votes)
Suzana Numani: - mesuese, drejtore e shkolles 9-vjecare dhe te mesme Numani (292 Votes)
Najada Jahiqi: - Mjeke, drejtore e qendres spitalore Fier (38 Votes)
Eriselda Cobo: - Arkitekte. Drejtuese grupit te punes per hartimin e Planit Rregullues te qytetit. Nen Kryetare e Bashkise Fier (96 Votes)

Zgjedhjet elektrorale ne Qershor 2009

Cilat duhet te jene prioritetet dhe objektivat e Partive ne kete fushate zgjedhjesh?
Forcimi i ekonomise dhe rritja e vendeve te punes. (1612 Votes)
Forcimi i rendit dhe sigurise. (463 Votes)
Rritja e ndihmave sociale per shtresat e varfera. (151 Votes)
Forcimi i luftes kunder korrupsionit ne shtet. (941 Votes)
Integrimi i Shqiperise ne BE & NATO. (195 Votes)
Te tjera... (13 Votes)

Zgjedhjet elektorale te Qershorit.

Cila force politike do te fitoje zgjedhjet elektorale te 28 Qershor 2009?
Krahu i Djathte. (2074 Votes)
Krahu i Majte. (2265 Votes)

Zgjedhjet elektorale ne Shqiperi

A ishin zgjedhjet e 28 qershorit te lira dhe te regullta ne rajonin e Fierit?
Jo (103 Votes)
Po (52 Votes)

Kujtim Majaci: Legjenda e futbollit fierak

A mendoni se per nder te futbollistit te madh Kujtim Majaci nje rruge te qytetit te Fierit duhet vendosur emri i tij?
Po (11900 Votes)
Jo (83 Votes)

Qeveria e Re Shqiptare

Besoni ne qendrueshmerine e Qeverise PD - LSI ?
Po (311 Votes)
Jo (387 Votes)
Nuk me intereson (48 Votes)

Ekipi Apolonia ne sezonin 2009-2010

A do te renditet Apolonia ne 3 ekipet me te mira te kampionatit?
Po (81 Votes)
Jo. (27 Votes)

Funksionimi i Organit Shendetesor

A keni paguar rryshfet per tu mjekuar ne spitalet e rajonit te Fierit?
Po. (78 Votes)
Jo. (12 Votes)

Zgjedhjet e Qershor 2009

A mendoni se protestat e PS do te sjellin hapjen e kutive te votimit dhe numerin e votave te bllokuara ne to?
Jo (3023 Votes)
Po (3101 Votes)

Situata emergjente ne Veri te Shqiperise

Permbytjet erdhen prej ...
Neglizhences politike te organeve drejtuese (607 Votes)
Ndeshkimit te natyres (619 Votes)
Pa aftesise se njerezve drejtues (627 Votes)

Sistemi Shendetor

A mendoni se ne Spitalin e Fierit ka shume mjeke te pa-afte te cilet nuk japin ndihmen e duhur ne raste urgjence?
Mjeket e fierit me pa-aftesine e tyre marrin me qafe njerez te pafajshem (14 Votes)
Mjeket e spitalit te Fierit te kalojne provime profesionaliteti cdo 2-vjet (5 Votes)
Spitali i Fierit ka nevoje per reformatim rrenjesor (12 Votes)
Mjeket e Fierit jane pothuaj te gjithe te pa-afte profesionalisht (15 Votes)

Gruaja e Vitit 2009

Cila eshte Gruaja e Vitit 2009 per Rajonin e Fierit?
Hajrie Rondo - (Naim Frasheri i Arte) - Aktore, Teatri Bylis (172 Votes)
Marjana Xoxa - Dirigjente e Filarmonise Fier (46 Votes)
Elsa Goga - Trajniere e ekipit te basketbollit Apollonia (femra) (74 Votes)
Luziana - Kengetare e muzikes popullore (34 Votes)
Asna Xhukici - Perfaqesuese e bukurise shqiptare ne Miss Globe International 2009 (59 Votes)

Situata "Albpetrol"

A duhet te mbyllet kompania Albpetrol?
Jo (927 Votes)
Po (433 Votes)

Viti 2010 dhe ceshtjet vendimtare per qytetin e Fierit

Cilin konsideroni prioritet kryesor të vitit 2010?
Hapjen e kutive të zgjedhjeve të 28 qershorit (37 Votes)
Anullimin e Marrëveshjes së kufijve detarë me Greqinë (11 Votes)
Heqjen e Vizave për Shqipërinë (37 Votes)
Më shumë siguri në rrugët e Fierit dhe gjithe Shqipërisë (9 Votes)
Drejtësi të barabartë për të gjithë (6 Votes)
Miratimin dhe zbatimin e planit rregullues te qytetit (4 Votes)
Një Shtet në shërbim të qytetarëve (44 Votes)

Gjendja aktuale Politike ne vend

A besoni se drafti i nderkombetareve do ti jap zgjidhje situates se renduar Politike ne vend?
Po (105 Votes)
Jo (104 Votes)
Nuk me intereson (85 Votes)

Abortet ne Shqiperi

A mendoni se abortimi eshte i nevojshem ne shoqerine e sotme shqiptare?
Po (40 Votes)
Jo (49 Votes)
Nuk me intereson (34 Votes)

Mosha e vizitoreve te Fieri.com

C'fare kategorie i perkisni?
me i vogel se 15-vjec. (29 Votes)
16-20 vjec (91 Votes)
21-25 vjec (84 Votes)
26-34 vjec (89 Votes)
35-45 vjec (107 Votes)
46-55 vjec (57 Votes)
mbi 56 vjec (65 Votes)

Zgjedhjet lokale ne Shqiperi

Kush kandidat deshironi qe te fitoje zgjedhjet vendore te 8 Majit 2011 ne qytetin e Fierit?
Baftjar Zeqaj - PS - Aleanca per te ardhmen (832 Votes)
Ilir Bele - PD - Aleanca per qytetarin (802 Votes)

Social Networking

A keni nje account ne Facebook?
Po (1909 Votes)
Jo (221 Votes)

Femrat e Vitit 2011 per qytetin e Fierit

Cila eshte femra e Vitit 2011 per qytetin e Fierit?
Jonida Nito - Ekonomiste. Drejtore e Bankës Societe General Fier (15 Votes)
Majlinda Verria - Drejtore e Qendrës Kulturore të Fëmijëve Fier (38 Votes)
Mira Caushi - Mjeke. Anëtare e Këshillit të Bashkisë Fier, kryetare e forumit të grave demokrate (22 Votes)
Rajmonda Balilaj - Ekonomiste. Kryetare e Bashkisë Patos, zgjedhur në zgjedhjet vendore të vitit 2011 (30 Votes)
Miranda Bullati - Mësuese dhe ish-drejtuese shkolle. Drejtuese e Drejtorisë Arsimore Rajonale Fier (19 Votes)
Alketa Semanjaku - Basketbolliste. Kapitene e ekipit të basketbollit të Apolonisë për femra, fituese e kupës së Shqipërisë 2012 (66 Votes)

Euro 2012

Cilën skuadër shikoni favorite për të fituar EURO 2012
Gjermani (40 Votes)
Itali (37 Votes)
Spanje (39 Votes)
France (8 Votes)
Hollande (9 Votes)
Angli (2 Votes)
Tjeter ... (5 Votes)

Sistemi Politik

A e pelqeni sistemin politik ne Fier?
Po (113 Votes)
Jo (392 Votes)
Nuk dua tia di ... (120 Votes)

Sherbimi Informativ

A ju duket i drejte, i shpejte dhe i sakte sherbimi informativ i Fieri.com?
Po (328 Votes)
Jo (198 Votes)

Zgjedhjet Politike ne Shqiperi:

Kush i fiton zgjedhjet e majta, e djathta apo bojkoti?
E Djathta (76 Votes)
E Majta (98 Votes)
Bojkoti (23 Votes)