Radio FIERI

Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar ne studio mjeshtri i punimeve me dru z.Ziso Muca

Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar ne studio mjeshtri i punimeve me dru z.Ziso Muca

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar ne studio mjeshtri i punimeve me dru z.Ziso Muca. Nje bisede e hapur mbi pasionin, punimet dhe jeten e
Arben Alliaj - Ben ART Studio
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar ne studio konsulli i Italise z. Sergio Strozzi

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar ne studio z. Sergio Strozzi, konsulli i Italise. Nje veshtrim i pergjitheshem mbi origjinen, ambientimin me shqiperine dhe punen...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar ne studio Xhensila Islami dhe Frederik Cuko

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar ne studio Xhensila Islami dhe Frederik Cuko, kryetar i LSI dega Fier. Ne kete emision do te degjoni te...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar ne studio Sokol Sula & Saimir Dushku

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar ne studio Sokol Sula dhe Saimir Dushku. Ish emigrant prej 7 vitesh ne Angli, Sokoli kthehet ne qytetin e...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar familja Geci. Problemet, hallet dhe vuajtjet per te mbijetuar. Personat e implikuar, abuzimet, ofendimet, perbuzja dhe neglizhenca e botes shqiptare

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar ne studio familja e varfer GECI. Problemet, hallet dhe vuajtjet per te mbijetuar. Personat e implikuar ne zvarritjet, abuzimet...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar z. Lirim Muhaj!

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar z. Lirim Muhaj, iniciator dhe perfaqesues i Komitetit te kordinimit per zgjidhjen dhe mbrojtjen e ceshtjes kombetare!            (degjoni...)    ...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar z. Shemzi Premci, Drejtor i Policise se Qarkut Fier!

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar z. Shemzi Premci, Drejtor i Policise se Qarkut Fier!            (degjoni...)     ...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar z. Indrit Sulaj CEO & President i Fieri.com & z. Arben Alliaj zv. President dhe perfaqesues i deges Fieri - Shqiperi te Fieri.com!

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar, direkt ne linje telefonike nga SHBA  z. Indrit Sulaj  CEO & President i Fieri.com si dhe i ftuar ne studion...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar Taulant Sadiraj, pjestar i Kombetares Shqiptare te Futbollit per te verber!

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar Taulant Sadiraj, pjestar i Kombetares Shqiptare te Futbollit per te verber!          (degjoni...)   ...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar zoterinjte Luftar Pajo dhe Guri Koco!

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar zoterinjte Luftar Pajo Artist i Popullit dhe regjisori Guri Koco!            (degjoni...)         ...
Lexoni me shume
1 2 next total: 17 | displaying: 1 - 10