Te alkoolizuarit, duam ndihme.

Font size: Decrease font Enlarge font
image

Numri i të alkolizuarve që kërkojnë ndihme pranë spitalit të Fierit është gjithnjë e ne rritje.

Fenomeni konstatohet nga mjekët toksikologë të cilët ndër të të tjera shprehen se këta persona shkaktojnë edhe rrëmujë në ambjentet e spitalit, teksa thyejnë dyer e dritare.
 
Sipas mjekëve kategoria më problematike sa i përket këtij fenomeni janë të rinjte dhe kryesisht adoleshentët, të cilët shpesh herë vijne në gjëndje tepër të rëndë.

fieri.com

Shtoni ne: Add to your del.icio.us | Digg this story | technorati | Post to Myspace | Add to Facebook | Googlize this post! | Add to Windows Live | Add to Netvouz! | Save to Newsvine! | Bookmark with Onlywire | Reddit this | Add to Yahoo MyWeb | Spurl This! | Add to Linkatopia | Add to MyLinkVault | Add to Squidoo | Add to Searchles! |

Subscribe to comments feed Komente (0 postuar)

total: | displaying:

Shkruani nje koment

VINI RE! - Komentet e publikuara ne Fieri.com jane subjekt i ndryshimit edhe/ose fshirjes totale nese permbatja tyre cenon direkt apo indirekt figuren e autorit perkates se materialit te botuar. Gjithashtu cdo sharje, ofendim, fjalor vulgar apo edhe me teper, mund te sjell si pasoje edhe deri ne bllokim vizual te IP se kompjuterit tuaj per te vizituar faqet e Fieri.com!
  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Ju lutem shkruani kodin qe lexoni ne figuren e me poshteme:

Captcha
  • email Email nje shoku
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Tags
No tags for this article
Rate this article
5.00