Tag: aplikimi

total: 5 | displaying: 1 - 5
image

Familjarët në prokurori: Vrasja e Xhindit, politike

Të afërmit e deputetit socialist, Fatmir Xhindi, i ekzekutuar natën e 2 majit në qytezën e Roskovecit, në periferi të Fierit, këmbëngulin para hetuesve se...
Lexoni me shume

Nevoja për një politikë të jashtme

Shtet kalimtar. Shtëpi e pleqve. Kontinent që ka zgjedhur jorelevancën. "Veprues ndërkombëtar në gjendje të konfuzionit strategjik". E ndarë, e dobët dhe hipokrite. Këto fjalë...
Lexoni me shume
image

Pertej se Majtes dhe se Djathtes politike

A ekziston vërtet një rrugë e tretë politike? A kishte të drejtë A. Giddens kur fliste me aq entuziazëm për të? Obama e solli sërish...
Lexoni me shume
image

Refleksion mbi pushtetin e politikën dhe prirjet të jesh në politikë

Perfitues i momentit apo  politikan?!?! Demokratët në Fier u mblodhën në kryesinë e re ku zgjodhën Vasillaq Ngresin dhe Ramadan Krasniqin si dy nën kryetarët e...
Lexoni me shume
image

Nuk ka para për ish të dënuarit politikë

Dëmshpërblimi, Ministria e Financave kundërshton projektin e qeverisë: Ka kosto të lartë, s‘e përballojmë dot....
Lexoni me shume
total: 5 | displaying: 1 - 5

Hyni