Tag: automjetet

total: 10 | displaying: 1 - 10
image

15 Qershori, dita zyrtare e mbylljes se aplikimit per Kartat e Identitetit

Qarku Fier ne diten e mbylljes sipas ligjit te aplikimit te kartave mbeten pa u pajisur me pasaporta 4000 persona, ndersa ne qytetin e Fierit...
Lexoni me shume
image

Arrogance dhe papergjegjshmeri e perfaqesuesve te zyres se kartave te identitetit

Me arrogance dhe papergjeshmeri jane paraqitur perfaqesueit e zyres se aplikimnve per kartat e identitetit ne qytetin e Fierit. Keta te fundit...
Lexoni me shume
image

"Zhduket" nje kompjuter nga zyrat e aplikimit te kartave te identitetit

Nga pese zyra qe ishin ne dispozicion per aplikimin e kartave te identitetit ne godinen e zyrave te gjendjeve civile ne Fier, tani jane kater....
Lexoni me shume
image

Bashkia denoncon djegien e 3 mije Kartave te Identitetit

Myzelejen Hoxha me funksionin e percaktuesit te politikave lokale prane Bashkise Fier ka dal ne nje konference per shtyp medsditen e se henes ku ka...
Lexoni me shume
image

Nderrimi i "shtepise" se aplikimit te Kartave te Identitetit krijon coroditje ne qytet

Shume qytetare qe kane dashur per te aplikuar per karten e identitetit ne Fier jane shtangur kur kane shkuar mengjesin e sotem ne zyrat e...
Lexoni me shume
image

Prefekti i Fierit ben thirrje per aplikim te kartave te identitetit

Prefekti i qarkut Fier Shahin Bejtaj i ka bere thirrje politikes te mos politizojne procesin e kartave pasi ne kete menyre e demtojne ate. Ne...
Lexoni me shume
image

Të jesh lopë...ke një numër, ndersa per njerezit kartat e identitetit akoma zvarriten!

Një projekt i Ministrisë së Bujqësisë dhe një grup të rinjsh entuziastë të Institutit të Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë kanë përfunduar çertifikimin e gjithë bagëtive...
Lexoni me shume
image

Në Fier nuk fillon rregjistrimi për kartat e identitetit ashtu sic ishte premtuar

Shkaku: Mos istalimi i një kablli optik nga zyrat pranë bashkisë me zyrat e gjëndjes civile...
Lexoni me shume

Ne bashkine e Fierit asnje shenje per fillimin e kartave te identitetit

Ne bashkine e Fierit ku do te instalohen zyrat per aplikimin e kartave te identitetit  te pergjigjen se nga ana e prefektures apo ndonje...
Lexoni me shume
image

Lista e aplikimeve per kartat e identitetit fillon ne shkollat e Fierit

Faza e aplikimit per procesin e pajisjes se kartave te identitetit  dhe pasaportat biometrike ka nisur me mesuesit e gjimnazeve dhe te gjitha shkollave te...
Lexoni me shume
total: 10 | displaying: 1 - 10

Hyni