Tag: autore

total: 8 | displaying: 1 - 8
image

Arrogance dhe papergjegjshmeri e perfaqesuesve te zyres se kartave te identitetit

Me arrogance dhe papergjeshmeri jane paraqitur perfaqesueit e zyres se aplikimnve per kartat e identitetit ne qytetin e Fierit. Keta te fundit...
Lexoni me shume
image

"Zhduket" nje kompjuter nga zyrat e aplikimit te kartave te identitetit

Nga pese zyra qe ishin ne dispozicion per aplikimin e kartave te identitetit ne godinen e zyrave te gjendjeve civile ne Fier, tani jane kater....
Lexoni me shume
image

Bashkia denoncon djegien e 3 mije Kartave te Identitetit

Myzelejen Hoxha me funksionin e percaktuesit te politikave lokale prane Bashkise Fier ka dal ne nje konference per shtyp medsditen e se henes ku ka...
Lexoni me shume
image

Nderrimi i "shtepise" se aplikimit te Kartave te Identitetit krijon coroditje ne qytet

Shume qytetare qe kane dashur per te aplikuar per karten e identitetit ne Fier jane shtangur kur kane shkuar mengjesin e sotem ne zyrat e...
Lexoni me shume
image

Protestojne qytetaret, zyrat e aplikimit te kartave hapen me vonese!

Rreth 30 qytetare fierake qe kishin shkuar heret ne zyrat e aplikimit per karte identiteti kane protestuar pasi shkaku ka qene se punonjesit e...
Lexoni me shume
image

Prefekti i Fierit ben thirrje per aplikim te kartave te identitetit

Prefekti i qarkut Fier Shahin Bejtaj i ka bere thirrje politikes te mos politizojne procesin e kartave pasi ne kete menyre e demtojne ate. Ne...
Lexoni me shume

Ne bashkine e Fierit asnje shenje per fillimin e kartave te identitetit

Ne bashkine e Fierit ku do te instalohen zyrat per aplikimin e kartave te identitetit  te pergjigjen se nga ana e prefektures apo ndonje...
Lexoni me shume

Procesi i kartave te indentitetit, proces shume i rendesishem. Prefekti i Fierit Shahin Bejdaj: Eshte gati infrastruktura e nevojshme

Pasaportat biometrike dhe kartat e indetitetit vazhdojne te mbeten fryt i debateve te ashpra jo vetem ne qytetin e  Fierit. Ndersa pjese me e madhe...
Lexoni me shume
total: 8 | displaying: 1 - 8

Hyni