Tag: deshmimit

total: 5 | displaying: 1 - 5
image

Debate te ashpra ne LSI dega Fier, Meta mberrin urgjentisht nga Tirana

LSI ne qarkun Fier duket se ka pesuar krisje te medha. Pas largimit masiv te anetareve te kesaj partie ne degen e Lushnjes, njekohesisht dhe...
Lexoni me shume
image

LSI prezanton kanditaturat per qarkun Fier

Ilir Meta ka zbritur në Fier së bashku me kandidatët e tij për deputetë  dhe programin elekoral për ti prezantuar para  anëtarëve dhe simpatizantëve të...
Lexoni me shume
image

Largohet keshilltarja e LSI Natasha Tuzi nga grupi i Keshilltareve te Bashkise!

Largohet keshilltarja e LSI nga grupi i Keshilltareve te Bashkise duke u bashkengitur Keshilltareve Bashkiak te PS Fier si dhe 45 anetere te tjere te kesaj force LSI. Tashme e tutje grupi i Keshillit Bashkiak i LSI nga kater keshilltare do te kete vetem tre te tille....
Lexoni me shume
image

LSI dhe opozita e saj

Deklaratat e dy diteve te fundit te drejtuesve te LSI-se per "qartesimin" e pozicionit politik te kesaj force , kane lekundur ndjeshem besueshmerine e saj...
Lexoni me shume
total: 5 | displaying: 1 - 5

Hyni