Tag: direkt

total: 5 | displaying: 1 - 5
image

Homazh per inxhinierin gjeolog Koco Plaku, zbuluesin e vendburimeve te medha te naftes shqiptare.

“Fontane dhe Diktature” , rizgjohet ne dokumentar zeri i gjeologut te pushkatuar pas 33 vjetesh. Familjaret e gjeologut te pushkatuar “na gjeni eshtrat e te afermit tone...” Perfaqesi te ndryshme kerkojne nderim te kesaj figure qe eshte pushkatuar nga diktatura. ...
Lexoni me shume
image

Cmimet e mëdha "Apollon" munguan në edicionin e tetë

Juria vlerësoi vetëm aktorët jo protagonistë, cmimet e mëdha nuk u ndanë. Artisti Timo Flloko, një vit më parë fitues i kupës Apollon, është më...
Lexoni me shume
image

Shqiptarja që u kualifikua si një ndër finalistet e mëdha të Top Model të Britanisë së Madhe 2009

Sapo ka mbaruar edhe për këtë vit konkursi prestigjoz i modës Top Model i Britanisë së Madhe 2009 që aplikimet për tu regjistruar në këtë...
Lexoni me shume
image

SHBA-Evropë, lufta ndryshe kundër krizës

Ndërsa kriza ekonomike po merr gjithnjë e më për keq, vendet e industrializuara janë në mëdyshje për përzgjedhjen e mënyrave për ta zgjidhur situatën. Obama...
Lexoni me shume
image

Vjedhjet më të mëdha të monumenteve të kulturës në historinë e shqipërisë

Për të ditur ekzistencën e një populli apo edhe lashtësinë e tij duhet shohësh edhe objektet e tij kulturore. Por për të gjetur vlerat kulturore...
Lexoni me shume
total: 5 | displaying: 1 - 5

Hyni