Tag: drejtoret

total: 6 | displaying: 1 - 6
image

Mërtiri: Mjaft brodha, tani tek Apolonia

Prej disa ditësh, mjediset e stadiumit “Loni Papuçiu” në Fier janë të tejmbushur me futbollistë të shumtë. Nuk janë vetëm ata që janë pjesë e...
Lexoni me shume
image

Mitingu i PD-së në qendër të Fierit, apel për mungesa deri dhe tek familjet e punonjësve të mjaft ndërmarrjeve

Kurse në bashkitë dhe komunat e drejtuara nga socialistë, punonjësit e angazhuar në fushatë marrin lejet vjetore. Privojnë pushimet për partinë. Mbrëmjen e së enjtes...
Lexoni me shume
image

Nga Paleologët tek Muzakajt. Një vepër monumentale për historinë e Shqipërisë

1. Duheshin të kalonin disa vite që mesjetologu Pëllumb Xhufi të prezantonte përsëri përpara publikut intelektual pasionin e tij të vjetër. Sikur të mos mjaftonte...
Lexoni me shume
image

Astma, përhapje masive tek të miturit

Pjesa dërrmuese e të vegjëlve paraqiten për trajtim në stade shumë të avancuara të sëmundjes. Shpesh simptomat e astmës ngatërrohen me ato të virozave të stinës, bronkitit ose ftohjes ...
Lexoni me shume
image

SHBA-Evropë, lufta ndryshe kundër krizës

Ndërsa kriza ekonomike po merr gjithnjë e më për keq, vendet e industrializuara janë në mëdyshje për përzgjedhjen e mënyrave për ta zgjidhur situatën. Obama...
Lexoni me shume

500 fermere ankesa dhe kerkesa tek Prefekti Bejdaj. Shumica e tyre konflikte per problemet e pronesise

Jane rreth 500 ankesa dhe kerkesa te fermereve drejtuar Prefektures Fier per zgjidhjen e  titujve te pronesise. Prefekti i qarkut Fier, Shahin Bejdaj i cili...
Lexoni me shume
total: 6 | displaying: 1 - 6

Hyni