Tag: familjet

total: 5 | displaying: 1 - 5

Protestojnë ish naftëtarët për pagat para Prefekturës Fier. Ish punonjësit: - Nuk na njihet vjetërsia e punës dhe kemi 2 muaj pa asistencë

Odiseja e gjatë e naftëtarëve të larguar nga puna ka vijuar edhe ditën e sotme. Ata kanë kërkuar në formë proteste paraditen e sotme para...
Lexoni me shume
image

Nuk ka para për ish të dënuarit politikë

Dëmshpërblimi, Ministria e Financave kundërshton projektin e qeverisë: Ka kosto të lartë, s‘e përballojmë dot....
Lexoni me shume
image

Largohen nga ish Azotiku 200 kg cianur dhe disa mbetje te tjera të rrezikshme

200 kilogram cianur dhe disa mbetje te tjera të rrezikshme pranë ish azotikut kanë nisur të largohen nga këto ambiente. Deklarata është bërë nga drejtori i...
Lexoni me shume
image

Fred Simoni, i dashuruar me Apolonine

  Fredi Simoni njihet si nje nga sportistet simbol ne qytetin e Fierit, i cili ka dale nga fidanishtja e ciklizmit te ekipit te Apolonise. Per...
Lexoni me shume
image

Tokat e lira shteterore do te ndahen ne dizpozicion te ish pronareve

Tokat e lira disponibël shtetërore në territorin e qarkut Fier ndarë nga ish ndërmarrjet bujqësore do të ndahen  në dispozicion të kompensimit të ish pronarëve....
Lexoni me shume
total: 5 | displaying: 1 - 5

Hyni