Tag: fiat

total: 5 | displaying: 1 - 5
image

15 Qershori, dita zyrtare e mbylljes se aplikimit per Kartat e Identitetit

Qarku Fier ne diten e mbylljes sipas ligjit te aplikimit te kartave mbeten pa u pajisur me pasaporta 4000 persona, ndersa ne qytetin e Fierit...
Lexoni me shume
image

"Zhduket" nje kompjuter nga zyrat e aplikimit te kartave te identitetit

Nga pese zyra qe ishin ne dispozicion per aplikimin e kartave te identitetit ne godinen e zyrave te gjendjeve civile ne Fier, tani jane kater....
Lexoni me shume
image

Bashkia drejt padise per zyren e aplikimit te leternjoftimeve

Bashkia e Fierit eshte shprehur se do te shkoje ne padi te zyrave te aplikimit per leternjoftimet e reja, nese prej Ministrise se Brendshme dhe...
Lexoni me shume
image

Nderrimi i "shtepise" se aplikimit te Kartave te Identitetit krijon coroditje ne qytet

Shume qytetare qe kane dashur per te aplikuar per karten e identitetit ne Fier jane shtangur kur kane shkuar mengjesin e sotem ne zyrat e...
Lexoni me shume
image

Protestojne qytetaret, zyrat e aplikimit te kartave hapen me vonese!

Rreth 30 qytetare fierake qe kishin shkuar heret ne zyrat e aplikimit per karte identiteti kane protestuar pasi shkaku ka qene se punonjesit e...
Lexoni me shume
total: 5 | displaying: 1 - 5

Hyni