Tag: fried

total: 5 | displaying: 1 - 5
image

Familjarët në prokurori: Vrasja e Xhindit, politike

Të afërmit e deputetit socialist, Fatmir Xhindi, i ekzekutuar natën e 2 majit në qytezën e Roskovecit, në periferi të Fierit, këmbëngulin para hetuesve se...
Lexoni me shume
image

Vrasja e deputetit: Familjaret, ...nuk kemi para, ndryshe do te hetonim vete

Rreth nje muaj nga vrasja misterioze e deputetit Fatmir Xhindi dhe kesisoj asnje piste e asnje motiv per te. Kjo situate eshte shfaqur per gjithe...
Lexoni me shume
image

Ende pa autor vrasja e deputetit Xhindi

Edhe tre shoqerimet e kryera mengjesin e se henes prej policise Fier per tu marre ne pyetje per vrasjen e deputetit Xhindi nuk kane nxjerre...
Lexoni me shume

Prençi: Vrasja e deputetit Xhindi ka vetëm një autor

Deputeti Fatmir Xhindi është vrarë nga një person i vetëm. Është vërtetuar se qesja dhe pakoja e aspirinave i përkasin autorit, megjithëse se ende po...
Lexoni me shume
image

Vrasja e Bibliotekave

Ka vite qe ne sallat e bibliotekes publike te qytetit tq Fierit, (ndoshta edhe ne biblioteka te tjera te vendit), nuk ulen per te punuar...
Lexoni me shume
total: 5 | displaying: 1 - 5

Hyni