Tag: gazetares

total: 5 | displaying: 1 - 5

Fier, 170 ndërtime pa leje kanë mbirë pas nisjes së legalizimeve

Inspektorati Ndërtimor i Bashkisë ka shembur në gjashtë muaj 200 objekte ilegale në qytet...
Lexoni me shume
image

Dega e mobilizim-rekrutimit per qarkun Fier kalon ne statusin e ndjekjes penale 140 shtetas!

140 te rinje qe u eshte derguar flete thirrje per tu paraqitur prane deges se mobilizimit per ushtare si dhe qe kane dezertuar nga ushtria...
Lexoni me shume
image

Ja tiparet e përbashkëta të grushtit të njerëzve që kanë pasuri të pafund

Çfarë kanë të përbashkët miliarderët? - Kanë lënë shkollat përgjysmë e janë pjesë e shoqërive sekrete ...
Lexoni me shume
image

SHBA-Evropë, lufta ndryshe kundër krizës

Ndërsa kriza ekonomike po merr gjithnjë e më për keq, vendet e industrializuara janë në mëdyshje për përzgjedhjen e mënyrave për ta zgjidhur situatën. Obama...
Lexoni me shume
image

Kreu i G99 takon tregtarët lushnjarë, të cilet kanë tre ditë që protestiojnë

Protesta  tre ditore e tregtarëve lushnjar ka prurë në qytetin myzeqar kreun e G 99 Erjon Veliaj. Ai ka zhvilluar një bisëde me tregtarët, të...
Lexoni me shume
total: 5 | displaying: 1 - 5

Hyni