Tag: gjendjen

total: 7 | displaying: 1 - 7
image

Skandal ne policine e Fierit, ne 4 vjet jane prodhuar 80 pasaporta false

Skandali ka përfshirë Drejtorinë e Policisë së Qarkut Fier. Prej gati katër vjet në këtë drejtori policie janë prodhuar rreth 80 pasaporta për shtetas të...
Lexoni me shume
image

Dega e mobilizim-rekrutimit per qarkun Fier kalon ne statusin e ndjekjes penale 140 shtetas!

140 te rinje qe u eshte derguar flete thirrje per tu paraqitur prane deges se mobilizimit per ushtare si dhe qe kane dezertuar nga ushtria...
Lexoni me shume
image

SHBA-Evropë, lufta ndryshe kundër krizës

Ndërsa kriza ekonomike po merr gjithnjë e më për keq, vendet e industrializuara janë në mëdyshje për përzgjedhjen e mënyrave për ta zgjidhur situatën. Obama...
Lexoni me shume
image

Katër fitoret e Apolonisë, në po kaq javë,nuk janë rastësi

“Kur të vjen e mira, hapi derën”, - është një aforizëm që ka vend më së shumti kohët e fundit tek Apolonia e Fierit....
Lexoni me shume

Superforcë në seks janë dijet dhe jo muskujt

Shumë nga vështirësitë dhe problemet e jetës sonë seksuale mund të evitohen, po qe se gjatë marrëdhënies seksuale zbatoni tre rregulla të thjeshta, të cilat ekspertët i kanë quajtur të arta. ...
Lexoni me shume

Strasburg, "parlamentarët shqiptarë janë të ngrirë"

"Shqipërisë nuk i janë refuzuar kredencialet e saj në KE dhe përbërjen e delegacionit shqiptar në Asamblenë Parlamentare, e vendos Kuvendi shqiptar dhe KE-ja". Kjo...
Lexoni me shume
image

Me shume se 3.7 milion euro jane borxhet e krijuara nder vite prane drejtorise se ujesjellesit ne Fier.

Me shume se 3.7 milion euro jane borxhet e krijuara nder vite prane drejtorise se ujesjellesit ne Fier. Debitori me i madh eshte TEC-i i...
Lexoni me shume
total: 7 | displaying: 1 - 7

Hyni