Tag: ilirian

total: 5 | displaying: 1 - 5

KQZ, Subashi: Ne disa kuti te KZAZ-ve te Fierit s'ka pasur numerim

Nënkryetarja e KQZ-së denoncon faktin se në disa nga kutitë e KZAZ-ve nuk është kryer numrimi pavarësisht se është marrë vendimi për tabelat përmbyllëse. Në këto kushte Subashi thotë se I takon subjekteve politike të ankimohen që këto kuti të hapen për tu numëruar nga KQZ–ja....
Lexoni me shume
image

SHBA-Evropë, lufta ndryshe kundër krizës

Ndërsa kriza ekonomike po merr gjithnjë e më për keq, vendet e industrializuara janë në mëdyshje për përzgjedhjen e mënyrave për ta zgjidhur situatën. Obama...
Lexoni me shume
image

Largohen nga ish Azotiku 200 kg cianur dhe disa mbetje te tjera të rrezikshme

200 kilogram cianur dhe disa mbetje te tjera të rrezikshme pranë ish azotikut kanë nisur të largohen nga këto ambiente. Deklarata është bërë nga drejtori i...
Lexoni me shume
image

Hormonet dhe disa receta erotike

Hormonet janë me shumë rëndësi për funksionimin normal të trupit. Ato shërbejnë për të mbajtur balancën kimike të trupit dhe influencojnë në shumë drejtime. Një...
Lexoni me shume
image

Pudign Cokollate ne disa minuta!

 Ky lloj Pudingu behet shume shpejt ne microwave tuaj.  Kjo embelsire eshte shume e mire sidomos ne rastet kur keni neps dhe deshironi nje emblesire...
Lexoni me shume
total: 5 | displaying: 1 - 5

Hyni