Tag: industriale

total: 6 | displaying: 1 - 6

Shtypi i shkruar dhe kriza e tij aktuale

Që nga viti 1986 kur kam shkruar për herë të parë e deri më sot vazhdojë që të jem një korespodent i rregullt në...
Lexoni me shume
image

SHBA-Evropë, lufta ndryshe kundër krizës

Ndërsa kriza ekonomike po merr gjithnjë e më për keq, vendet e industrializuara janë në mëdyshje për përzgjedhjen e mënyrave për ta zgjidhur situatën. Obama...
Lexoni me shume
image

FMN: Evropa Lindore, më e prekura nga kriza

Evropa Qendrore dhe Lindore do të vuajnë veçanërisht rëndë nga kriza financiare botërore, për shkak të varësisë së tyre nga financimet që më herët i...
Lexoni me shume
image

Kriza ekonomike, Franca sot në grevë kundër Presidentit

PARIS-Qindra mijë punonjës francezë pritet të përfshihen sot në një grevë të përgjithshme njëditore, në shenjë proteste ndaj mënyrës se si po e drejton ekonominë...
Lexoni me shume
image

Kriza e buxheteve vendore

Në periudhat me paqartësi ekonomike akoma në rritje, minimalja që bën çdo mazhorancë është eliminimi i çdo vështirësie të panevojshme në përdorimin e buxhetit të...
Lexoni me shume
image

Mijëra parisienë dalin në "barrikada"

Sindikatat bëjnë bashkë qindra mijëra punonjës në protestë kundër qeverisë...
Lexoni me shume
total: 6 | displaying: 1 - 6

Hyni