Tag: keto

total: 6 | displaying: 1 - 6
image

Prefekti Bejdaj: Jemi prapa me aplikimet per karta identiteti

Prefekti i Qarkut Fier Shahin Bejdaj mbledh kryetaret e komunave dhe te bashkive. Deri tani pothuajese 1/3 e qytetareve qe nuk kane asnje lloje dokumentacioni per te votuar kane aplikuar per karte identiteti. Ne baze te ligjit subvensiononi qytetaret qe u takon ne sipas kategorive qe parashikon ligji....
Lexoni me shume
image

Prefekti i Fierit ben thirrje per aplikim te kartave te identitetit

Prefekti i qarkut Fier Shahin Bejtaj i ka bere thirrje politikes te mos politizojne procesin e kartave pasi ne kete menyre e demtojne ate. Ne...
Lexoni me shume
image

Prefekti Bejdaj: Seriozitet per zgjedhjet 2009

Njësitë vendore do të kenë një dosje të tërë me detyra dhe urdhëresa për të zbatuar për zgjedhjet parlamentare të vitit 2009 dhe organizimin e...
Lexoni me shume

500 fermere ankesa dhe kerkesa tek Prefekti Bejdaj. Shumica e tyre konflikte per problemet e pronesise

Jane rreth 500 ankesa dhe kerkesa te fermereve drejtuar Prefektures Fier per zgjidhjen e  titujve te pronesise. Prefekti i qarkut Fier, Shahin Bejdaj i cili...
Lexoni me shume

Procesi i kartave te indentitetit, proces shume i rendesishem. Prefekti i Fierit Shahin Bejdaj: Eshte gati infrastruktura e nevojshme

Pasaportat biometrike dhe kartat e indetitetit vazhdojne te mbeten fryt i debateve te ashpra jo vetem ne qytetin e  Fierit. Ndersa pjese me e madhe...
Lexoni me shume
image

Auditi i brendshem i Prefektures, ndeshkime institucioneve shteterore

Ka rezultuar me nje dem te madh ekonomik instucionet dhe njesite e qeverisjes vendore te cilat jane ndeshkuar nga auditi i brendshem i Prefektures Fier....
Lexoni me shume
total: 6 | displaying: 1 - 6

Hyni