Tag: koha

total: 2 | displaying: 1 - 2
image

Ekspozita skenografike. Rreth 20 viteve punë si skenograf në teatrin “Bylis” të Fierit

Ekspozita skenografike e para e këtij lloji në qytetin e Fierit. Skenografi të rreth 20 viteve punë si skenograf në teatrin “Bylis” të Fierit. ...
Lexoni me shume
image

Ditarin e nje krimineli te penduar nga Fieri dhe zbardhja e krimeve te bandave te Fierit!

“Ju rrëfej krimet nga Ben Qimja tek Kastriot Jaupi” Çfarë ndodh me të penduarin që zbardhi krimet e bandave të Fierit? "Ilirjan Sallku sot ka...
Lexoni me shume
total: 2 | displaying: 1 - 2

Hyni