Tag: lipset

total: 3 | displaying: 1 - 3

Denohen plagosesit e nipit dhe xhaxhait te Ben qimes

Gjykata e Rrethit Fier i ka dhene fund gjykimit te autorit te plagosjes se nipit te Ben qimes nje vit me pare duke e denuar ate me 14 vjet burg. Po ashtu kjo gjykate ka denuar dhe perkrahesit e tij te cilet e ndihmuan ate te arratisej dhe ta strehonin pas krimit....
Lexoni me shume
image

Prefekti i Fierit ben thirrje per aplikim te kartave te identitetit

Prefekti i qarkut Fier Shahin Bejtaj i ka bere thirrje politikes te mos politizojne procesin e kartave pasi ne kete menyre e demtojne ate. Ne...
Lexoni me shume
image

Ditarin e nje krimineli te penduar nga Fieri dhe zbardhja e krimeve te bandave te Fierit!

“Ju rrëfej krimet nga Ben Qimja tek Kastriot Jaupi” Çfarë ndodh me të penduarin që zbardhi krimet e bandave të Fierit? "Ilirjan Sallku sot ka...
Lexoni me shume
total: 3 | displaying: 1 - 3

Hyni