Tag: masivisht

total: 8 | displaying: 1 - 8
image

15 Qershori, dita zyrtare e mbylljes se aplikimit per Kartat e Identitetit

Qarku Fier ne diten e mbylljes sipas ligjit te aplikimit te kartave mbeten pa u pajisur me pasaporta 4000 persona, ndersa ne qytetin e Fierit...
Lexoni me shume

Probleme me kartat ne Fier, jepet alarmi‏

Me shume se 17 mije banore te qarkut te Fierit rezultojne te jene pa ansje dokument identifikimi, pasi ende nuk kane aplikuar per leternjoftimet e...
Lexoni me shume
image

Kartat e identitetit, perplasja Bashki-Prefekture

Kryebashkiaku Zeqo, procesi i aplikimit te kartave te identitetit po ecen ne menyre skandaloze. Prefekti Bejdaj, me aplikimet jemi mire, nuk po terhiqen kartat e prodhuara...
Lexoni me shume
image

Qeveria, ulje e re çmimi për kartat deri më 15 qershor

Qeveria merr vendim për uljen e çmimit të kartës së identitetit për disa kategori (duke shtuar disa të tjera) dhe përcaktimin e skemës së rimbursimit...
Lexoni me shume
image

Të jesh lopë...ke një numër, ndersa per njerezit kartat e identitetit akoma zvarriten!

Një projekt i Ministrisë së Bujqësisë dhe një grup të rinjsh entuziastë të Institutit të Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë kanë përfunduar çertifikimin e gjithë bagëtive...
Lexoni me shume
image

Aplikimi per kartat e identitetit, jo pa probleme...

  Edhe pse po vijne ne rënie radhët pranë sporteleve të aplikimit për kartat e identitetit, në këto të fundit po vijojnë të shfaqen të tjera...
Lexoni me shume
image

Në Fier nuk fillon rregjistrimi për kartat e identitetit ashtu sic ishte premtuar

Shkaku: Mos istalimi i një kablli optik nga zyrat pranë bashkisë me zyrat e gjëndjes civile...
Lexoni me shume
image

Lista e aplikimeve per kartat e identitetit fillon ne shkollat e Fierit

Faza e aplikimit per procesin e pajisjes se kartave te identitetit  dhe pasaportat biometrike ka nisur me mesuesit e gjimnazeve dhe te gjitha shkollave te...
Lexoni me shume
total: 8 | displaying: 1 - 8

Hyni