Tag: merkel

total: 4 | displaying: 1 - 4
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar familja Geci. Problemet, hallet dhe vuajtjet per te mbijetuar. Personat e implikuar, abuzimet, ofendimet, perbuzja dhe neglizhenca e botes shqiptare

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar ne studio familja e varfer GECI. Problemet, hallet dhe vuajtjet per te mbijetuar. Personat e implikuar ne zvarritjet, abuzimet...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar z. Lirim Muhaj!

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar z. Lirim Muhaj, iniciator dhe perfaqesues i Komitetit te kordinimit per zgjidhjen dhe mbrojtjen e ceshtjes kombetare!            (degjoni...)    ...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar z. Indrit Sulaj CEO & President i Fieri.com & z. Arben Alliaj zv. President dhe perfaqesues i deges Fieri - Shqiperi te Fieri.com!

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" te ftuar, direkt ne linje telefonike nga SHBA  z. Indrit Sulaj  CEO & President i Fieri.com si dhe i ftuar ne studion...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar Taulant Sadiraj, pjestar i Kombetares Shqiptare te Futbollit per te verber!

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar Taulant Sadiraj, pjestar i Kombetares Shqiptare te Futbollit per te verber!          (degjoni...)   ...
Lexoni me shume
total: 4 | displaying: 1 - 4

Hyni