Tag: mirëkuptim

total: 6 | displaying: 1 - 6
image

Nje vështrim i shkurtër mbi politikën e emigracionit

Në vitin 1995 hyri në fuqi Kontrata Schengen në bazë të nënshkrimit të po këtij Traktati  më 14 Qershor 1985 midis pesë vendeve-anëtare të Evropës...
Lexoni me shume
image

Miqesi e re mbi themele te vjetra

Prof. Dr. Shaban Sinani tha se janë zbuluar mbi 70 dorëshkrime nga persishtja, 11 janë vetëm për “Gjylystani e bostani”. 14 nga 70 dorëshkrimet i...
Lexoni me shume

Shkon te luaj mbi parmak. Rrezohet dhe gjen vdekjen!

Nje femije 10-vjecar nxenes ne klasen e trete te shkolles se mesme rajonale “Jakov Xoxa” ka gjetur vdekjen teksa ka rene nga parvazet e katit...
Lexoni me shume
image

Refleksion mbi pushtetin e politikën dhe prirjet të jesh në politikë

Perfitues i momentit apo  politikan?!?! Demokratët në Fier u mblodhën në kryesinë e re ku zgjodhën Vasillaq Ngresin dhe Ramadan Krasniqin si dy nën kryetarët e...
Lexoni me shume
image

SHBA-Evropë, lufta ndryshe kundër krizës

Ndërsa kriza ekonomike po merr gjithnjë e më për keq, vendet e industrializuara janë në mëdyshje për përzgjedhjen e mënyrave për ta zgjidhur situatën. Obama...
Lexoni me shume
image

Më në fund ju rrëfej të vërtetën mbi Florin

Këtë herë shfaqet shumë ndryshe. Një zonjushë rreth të 25-tave, me një veshje glamuroze të viteve ’70. Elvana GJata ka lançuar në treg klipin e...
Lexoni me shume
total: 6 | displaying: 1 - 6

Hyni