Tag: napolit

total: 5 | displaying: 1 - 5
image

Propozohet shkarkimi i kryetarit bashkise se Rroskovecit!

Mungesa per me shume se tre muaj e kryetarit te bashkise Roskovec Ylli Kola ka detyruar institucionin e prefektures Fier te mbledhe ne...
Lexoni me shume
image

Shfaqen filma dokumentare shqiptare dhe Italian ne Fier. Bashkepunim i Bashkise Fier dhe konsullates Italiane Vlore.

Konsullata Italiane ne Vlore ne bashkepunim edhe me Institucionin Kulturore Mesdhetare Provinca - Lecce ka zhvilluar ne qytetin e Fierit nje aktivitet me titull ...
Lexoni me shume
image

Largohet keshilltarja e LSI Natasha Tuzi nga grupi i Keshilltareve te Bashkise!

Largohet keshilltarja e LSI nga grupi i Keshilltareve te Bashkise duke u bashkengitur Keshilltareve Bashkiak te PS Fier si dhe 45 anetere te tjere te kesaj force LSI. Tashme e tutje grupi i Keshillit Bashkiak i LSI nga kater keshilltare do te kete vetem tre te tille....
Lexoni me shume
image

Interviste me kryetarin e bashkise Fier Baftjar ZEQAJ. Bashkia e Fierit ka qene e sukseshme ne investime per vitin 2008!

Interviste me kryetarin e bashkise Fier z. Baftjar ZEQAJ. Midis te tjerash z. Zeqaj shprehet se Bashkia Fier ka patur realizime te sukseshme te projekt-planeve te saj per vitin e kaluar. ...
Lexoni me shume
image

Zhvillim urban dhe permiresim te kushteve te komunitetit. Prioritetet e Bashkise Fier per vitin 2009

Objektivat e kreut te Bashkise Fier, Baftjar Zeqaj per vitin 2009 shenojne zhvillimin urban kaq te perfolur per shkak te mungeses se tij ne qytetin...
Lexoni me shume
total: 5 | displaying: 1 - 5

Hyni