Tag: ndeshjet

total: 4 | displaying: 1 - 4
image

Miting Elektoral: 6 qershor 2009 - PDI prezanton kanditatet per deputet te qarkut Fier!

      - MITING ELEKTORAL - Diten e Shtune 6 QERSHOR 2009 ORA 19.30 NE SHESHIN FITORJA   PDI PREZANTON  KANDIDATET PER DEPUTET TE QARKUT FIER.        ...
Lexoni me shume
image

Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar z. Shemzi Premci, Drejtor i Policise se Qarkut Fier!

  Emisioni "...ca gjera thuhen!" i ftuar z. Shemzi Premci, Drejtor i Policise se Qarkut Fier!            (degjoni...)     ...
Lexoni me shume

Qeveria stimulon dhe perkrah fermeret e qarkut Fier.

Fermeret e Qarkut te Fierit tregojne kujdes per mbjelljen e ulllinjeve, vreshtave dhe pemishteve. Qeveria Shqiptare keta fermer po i stimulon nepermjet suvesionimit ne...
Lexoni me shume
image

Zhvillohet mbledhja e qarkut Fier. Në qendër të analizës, bilanci i vitit 2008

Bilanci i vitit 2008 ka qënë në qendër të takimit të parë të Këshillit të qarkut Fier për vitin 2009. Analiza e punës  së vitit...
Lexoni me shume
total: 4 | displaying: 1 - 4

Hyni