Tag: orteku

total: 5 | displaying: 1 - 5
image

Princi Leka nen shoqerine e te dashures dhe aktores Yllka Mujo

Princi Leka ka vizituar ne fundjave piken arkeologjike te Apolonise. Ai ka qene nen shoqerine e te dashures se tij Ledia, mamase se saj aktores...
Lexoni me shume
image

Nen hetime ish-drejtori i policise Bozhaj

Ish drejtori i drejtorise se policise qarkut Fier Arjan Bozhaj po hetohet nga prokuroria e Fierit. Ndaj tij kane mberritur tre dennacime, nga drejtoria e policise...
Lexoni me shume

Pastrimi i parave, çdo biznes nën vëzhgim

Autoritetet licencuese dhe mbikëqyrëse, do të raportojnë çdo veprim të dyshimtë tek Parandalimi i Pastrimit të Parave Institucionet që japin licenca, do të monitorojnë aktivitetet e operatorëve që përfshihen në fushën e tyre ...
Lexoni me shume
image

SHBA-Evropë, lufta ndryshe kundër krizës

Ndërsa kriza ekonomike po merr gjithnjë e më për keq, vendet e industrializuara janë në mëdyshje për përzgjedhjen e mënyrave për ta zgjidhur situatën. Obama...
Lexoni me shume
image

FMN,Bell: Rritja ekonomike e Shqipërisë për 2009, nën 3.5%

• Sipas FMN, këtë vit rritja ekonomike e Shqipërisë do të jetë nën 3.5 për qind, që ishte parashikimi fillestar i bërë nga ky institucion. Shefi i misionit të FMN-së, për vendin tonë, Bell deklaron se efektet e krizës ekonomike globale kanë nisur të shfaqen në Shqipëri....
Lexoni me shume
total: 5 | displaying: 1 - 5

Hyni