Tag: pazgjidhur

total: 4 | displaying: 1 - 4
image

Berisha: - "Mandati i dyte, uje ne c'do shtepi fshati". Shoqeruesit dhe zedhenesja e kryeministrit, presion dhe konflikt me gazetaret fierak

Kryeministri Sali Berisha pasditen e se martes ka zbritur ne fshatin Cerven te komunes Frakull ku ka kryer inagurimin e punimeve te segmentit te autostrades...
Lexoni me shume
image

Berisha: Kufiri u nda me rregullat e konventës, përdorëm hartë shqiptare

TIRANË- Kryeministri Sali Berisha ka deklaruar sot se nuk i është falur asnjë centimetër det Greqisë. Ai tha se gjithçka që është artikuluar dhe shkruar...
Lexoni me shume
image

Kryeministri Sali Berisha në zonën e Roskovecit, Fier

Berisha: Asnjë shqiptar në mjerim...
Lexoni me shume

Berisha: Jemi të pastër me masterplanin e jugut. Banka Botërore të hetojë!

TIRANË-Kryeministri Berisha ka deklaruar sot në një konferencë për shtyp se qeveria ka qenë transparente me Masterplanin e Jugut dhe këtë konkluzion nxori dhe Banka...
Lexoni me shume
total: 4 | displaying: 1 - 4

Hyni