Tag: sajmir

total: 7 | displaying: 1 - 7
image

Homazh per inxhinierin gjeolog Koco Plaku, zbuluesin e vendburimeve te medha te naftes shqiptare.

“Fontane dhe Diktature” , rizgjohet ne dokumentar zeri i gjeologut te pushkatuar pas 33 vjetesh. Familjaret e gjeologut te pushkatuar “na gjeni eshtrat e te afermit tone...” Perfaqesi te ndryshme kerkojne nderim te kesaj figure qe eshte pushkatuar nga diktatura. ...
Lexoni me shume
image

Cmimet e mëdha "Apollon" munguan në edicionin e tetë

Juria vlerësoi vetëm aktorët jo protagonistë, cmimet e mëdha nuk u ndanë. Artisti Timo Flloko, një vit më parë fitues i kupës Apollon, është më...
Lexoni me shume
image

Shqiptarja që u kualifikua si një ndër finalistet e mëdha të Top Model të Britanisë së Madhe 2009

Sapo ka mbaruar edhe për këtë vit konkursi prestigjoz i modës Top Model i Britanisë së Madhe 2009 që aplikimet për tu regjistruar në këtë...
Lexoni me shume
image

SHBA-Evropë, lufta ndryshe kundër krizës

Ndërsa kriza ekonomike po merr gjithnjë e më për keq, vendet e industrializuara janë në mëdyshje për përzgjedhjen e mënyrave për ta zgjidhur situatën. Obama...
Lexoni me shume
image

Vjedhjet më të mëdha të monumenteve të kulturës në historinë e shqipërisë

Për të ditur ekzistencën e një populli apo edhe lashtësinë e tij duhet shohësh edhe objektet e tij kulturore. Por për të gjetur vlerat kulturore...
Lexoni me shume

Fermeret fierak: Viti 2009 viti i shpenzimeve te medha bujqesore, vit i krizes se produkteve

Viti 2009 eshte cilesuar nga fermeret fierake si viti me i veshtire ekonomik per fermerine qarkut Fier. Ky perkufizim eshte shprehur prej vet...
Lexoni me shume
image

Investime te medha per ndricim ne Bashkine Fier. 15 milion lek te reja nga Bashkia Fier per ndricim publik.

Konsumi i energjise elektrike per ndricimin publik te qytetit te Fierit i ka kushtuar Bashkise per vitin e kaluar nje kosto financiare prej 15 milion...
Lexoni me shume
total: 7 | displaying: 1 - 7

Hyni