Tag: shkumbinit

total: 1 | displaying: 1 - 1
image

Berisha: - "Mandati i dyte, uje ne c'do shtepi fshati". Shoqeruesit dhe zedhenesja e kryeministrit, presion dhe konflikt me gazetaret fierak

Kryeministri Sali Berisha pasditen e se martes ka zbritur ne fshatin Cerven te komunes Frakull ku ka kryer inagurimin e punimeve te segmentit te autostrades...
Lexoni me shume
total: 1 | displaying: 1 - 1

Hyni