Tag: shqiptare

total: 1 | displaying: 1 - 1
image

ENVER SKENDAJ: -Suksesi do vetëm punë dhe vullnet për t’i bërë ballë punës!

Intervistë me z. Enver Skëndaj, “Nderi i Qarkut Fier”, profesor i Fizikës në gjimnazin jo-publik  “Numani”.Nuk është e vështirë ta takosh Enver Skëndajn, profesorin e...
Lexoni me shume
total: 1 | displaying: 1 - 1

Hyni