Tag: shtetësisë

total: 5 | displaying: 1 - 5
image

Mitingu i PD-së në qendër të Fierit, apel për mungesa deri dhe tek familjet e punonjësve të mjaft ndërmarrjeve

Kurse në bashkitë dhe komunat e drejtuara nga socialistë, punonjësit e angazhuar në fushatë marrin lejet vjetore. Privojnë pushimet për partinë. Mbrëmjen e së enjtes...
Lexoni me shume
image

SHBA-Evropë, lufta ndryshe kundër krizës

Ndërsa kriza ekonomike po merr gjithnjë e më për keq, vendet e industrializuara janë në mëdyshje për përzgjedhjen e mënyrave për ta zgjidhur situatën. Obama...
Lexoni me shume
image

Zhvillohet mbledhja e qarkut Fier. Në qendër të analizës, bilanci i vitit 2008

Bilanci i vitit 2008 ka qënë në qendër të takimit të parë të Këshillit të qarkut Fier për vitin 2009. Analiza e punës  së vitit...
Lexoni me shume
image

Rrezikohet nga shembja pallati ne qender te Fierit

Nje pallat ne qytetin e Fierit ka pesuar plasaritje te medha duke rrezikuar keshtu shembjen nga momenti ne moment. Sipas banoreve, keta te fundit jane...
Lexoni me shume

Komuna Qender me e madhja ne Mallakaster katerfishon te ardhurat duke investuar ne infrastrukturen rrugore.

Keto te fundit shume problematik vite me pare, sot edhe rruget e lagjeve te disa fshatarve jane te lidhura me asfalt....
Lexoni me shume
total: 5 | displaying: 1 - 5

Hyni