Tag: sportelet

total: 6 | displaying: 1 - 6

Protestojnë ish naftëtarët për pagat para Prefekturës Fier. Ish punonjësit: - Nuk na njihet vjetërsia e punës dhe kemi 2 muaj pa asistencë

Odiseja e gjatë e naftëtarëve të larguar nga puna ka vijuar edhe ditën e sotme. Ata kanë kërkuar në formë proteste paraditen e sotme para...
Lexoni me shume
image

Protestojne qytetaret, zyrat e aplikimit te kartave hapen me vonese!

Rreth 30 qytetare fierake qe kishin shkuar heret ne zyrat e aplikimit per karte identiteti kane protestuar pasi shkaku ka qene se punonjesit e...
Lexoni me shume
image

Protestojne banoret: "Kerkojme shpronesimet e autostrades"

Janë shoqëruar me protestë të gjitha përpjekjet e deritanishme të banorëve të zonës së Levanit në rrethin e Fierit për marrjen në kohë të kompensimti...
Lexoni me shume

Protestojne tregtarët e Lushnjes, futen brënda në institucionin e nënprefekturës

Pas dhunimit që i është bërë institucionit të prefekturës Fier disa ditë më parë nga ish punonjësit e ARMO-s të dalë në asistencë, një tjetër...
Lexoni me shume
image

Tregëtarët industriale protestojnë për moslargimin nga tregu aktual

Tregëtarët e tregut industrial të Fierit kanë protestuar sot para dyerve të Bashkisë Fier. Protesta ka ardhur si reagim ndaj vendimit të Këshillit bashkiak të Fierit për largimin e tyre më 9 shkurt ...
Lexoni me shume

Protestojne tregtaret lushnjare. Kundershtojne largimin e tyre nga tregu

Qindra tregetaresh lushnjare kane protestuar qysh prej 3 ditesh para bashkise se qytetit per shkak te vendit te tregetimit. Tregetaret e tregut industrial te ketij...
Lexoni me shume
total: 6 | displaying: 1 - 6

Hyni