Tag: toska

total: 1 | displaying: 1 - 1
image

Kur LAJMET i stis konteksi politik

Shumica e gazetave të djeshme dhe e edicioneve informative të pardjeshme janë hapur - gjë që ka qenë e udhës - me lajmin mbi vendimin e Gjykatës Kushtetuese lidhur me ligjin e shumëdiskutuar të lustracionit. Dhe menjëherë pas këtij lajmi (në ndonjë rast përpara vetë lajmit) theksonin me të madhe: Berisha pranon vendimin. ...
Lexoni me shume
total: 1 | displaying: 1 - 1

Hyni