Tag: urgjentisht

total: 6 | displaying: 1 - 6

Vdes 70 vjeçari. Bie në depresion pas largimit të djalit të vetëm ne emigracion.

Një 70 vjeçar nga fshati Kafaraj, komuna Frakull në rrethin e Fierit është vetëhelmuar me lëndë pesticide që përdoret për spërkatjen e hardhive. Vetëhelmimin i...
Lexoni me shume
image

Apolonia, misioni drejt përmbushjes

Fierakët mund të shpëtojnë direkt, nëse fitojnë vetë dhe nëse Partizani nuk fiton Fierakët kanë nisur rrugëtimin e tyre drejt “Eldorados” dhe u duhen edhe 90...
Lexoni me shume
image

Bashkia drejt padise per zyren e aplikimit te leternjoftimeve

Bashkia e Fierit eshte shprehur se do te shkoje ne padi te zyrave te aplikimit per leternjoftimet e reja, nese prej Ministrise se Brendshme dhe...
Lexoni me shume
image

Pacientet talasemike: Kilometrat drejt qendres se gjakut

Nga Fieri ne Lushnje aty ku eshte qendra e gjakut per te kryer transfuzionin udhetojne cdo dy jave 50 pacientet e vegjel talasemike per te...
Lexoni me shume
image

SHBA-Evropë, lufta ndryshe kundër krizës

Ndërsa kriza ekonomike po merr gjithnjë e më për keq, vendet e industrializuara janë në mëdyshje për përzgjedhjen e mënyrave për ta zgjidhur situatën. Obama...
Lexoni me shume
image

Drejt shuarjes nëndetëset e Pashalimanit, 44 anije në listë për skrap

VLORË-Janë 44 mjete detare të cilat do të çohen për skrap, ndërkohë që finalizimi i tyre do të kryhet në një kohë më të vonë....
Lexoni me shume
total: 6 | displaying: 1 - 6

Hyni