Tag: vdekurit

total: 8 | displaying: 1 - 8

Horoskopi per muajin SHKURT 2010

Hëna e plotë tek Luani shton karikimin tuaj. Tani nuk do të ndaleni që në fillim të një projekti, por do të doni ta coni...
Lexoni me shume

Horoskopi per muajin KORRIK 2009

The sun is shining, and you don't feel like being at work on the 1st and 2nd. In fact, the fact that you have work...
Lexoni me shume

Horoskopi per muajin MAJ 2009

Ne daten 1 ju jeni i pari, jeni No.1! Eshte e vertete, ndersa muaji fillon, ju do te beheni pionier i disa projekteve dhe ne...
Lexoni me shume

Horoskopi per muajin PRILL 2009

Ju mund te ndiheni pak te lodhur, ne nje lloje gjendje pertese ne daten 1. Nga ana tjeter, mund edhe te ndiheni euforist. Mundesia e...
Lexoni me shume

Horoskopi per Muajin MARS 2009

What do you really value in life? Are you somebody who loves risk, or the kind of person who prefers stability? Do you seek to...
Lexoni me shume

Horoskopi per muajin SHKURT 2009

Ne daten 1 ju jeni i pari, jeni No.1! Eshte e vertete, ndersa muaji fillon, ju do te beheni pionier i disa projekteve dhe ne...
Lexoni me shume

Horoskopi per muajin Janar 2009

There's no point in dragging yourself out of bed too early on the 1st -- the year gets off to a slow start, so sleep...
Lexoni me shume

Horoskopi per muajin Dhjetor 2008

As the month begins, you are more than ready to put your head down and do some serious thinking. What are you thinking about? How...
Lexoni me shume
total: 8 | displaying: 1 - 8

Hyni