Bicikleta , kur paloset behet sa nje cader. Ja shpikja.

Font size: Decrease font Enlarge font
image

Nëse më parë nuk keni ditur se nga të vendosin biçikletën tuaj, ky problem merr fund me shpikjen e fundit të italianit Gianluca Sada Biçikleta e palosshme nuk zë hapësirë më shumë se sa një çadër.

Rrota pa tela me madhësi minimale në mbyllje, me sistem lakimi me një lëvizje të vetme, paketimi që mund të përdoret gjithashtu edhe për t’u mbajtur si çantë shpine, janë risitë e kësaj biçikletë të palosshme. Ka një sistem të përshtatur ankorimi të rrotave, i përbërë nga rrota të vogla të mbështetura në të dhe nga pajisje të veçanta shtrënguese.

Këto lejojnë që biçikleta të përthyhet në mënyrë të lehtë dhe të shpejtë, në mënyrë për ta bërë atë të transportueshëm si valixhe në një mjet të zakonshëm transporti.

fieri.com

 

Shtoni ne: Add to your del.icio.us | Digg this story | technorati | Post to Myspace | Add to Facebook | Googlize this post! | Add to Windows Live | Add to Netvouz! | Save to Newsvine! | Bookmark with Onlywire | Reddit this | Add to Yahoo MyWeb | Spurl This! | Add to Linkatopia | Add to MyLinkVault | Add to Squidoo | Add to Searchles! |

Subscribe to comments feed Komente (0 postuar)

total: | displaying:

Shkruani nje koment

VINI RE! - Komentet e publikuara ne Fieri.com jane subjekt i ndryshimit edhe/ose fshirjes totale nese permbatja tyre cenon direkt apo indirekt figuren e autorit perkates se materialit te botuar. Gjithashtu cdo sharje, ofendim, fjalor vulgar apo edhe me teper, mund te sjell si pasoje edhe deri ne bllokim vizual te IP se kompjuterit tuaj per te vizituar faqet e Fieri.com!
  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Ju lutem shkruani kodin qe lexoni ne figuren e me poshteme:

Captcha
  • email Email nje shoku
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Tags
No tags for this article
Rate this article
5.00