Miley Cyrus ne Bikini

Miley Cyrus ka lindur ne 23 nentor 1992 ne Nashville, Tenessee. Miley eshte nje aktore, kengetare dhe autore amerikane. Show i saj eshte Miley Stewart/Hannah Montana ne Disney channel, Hannah Montana. Emri kur ka lindur eshte: Destiny Hope Cyrus. Nickname “Miley” eshte nje shkurtim i nickname te tjere si Smiley Miley. Cyrus zyrtarisht e ka ndryshuar emrin e saj ne Miley Ray Cyrus ne Janar te 2008.

Shtoni ne: Add to your del.icio.us | Digg this story | technorati | Post to Myspace | Add to Facebook | Googlize this post! | Add to Windows Live | Add to Netvouz! | Save to Newsvine! | Bookmark with Onlywire | Reddit this | Add to Yahoo MyWeb | Spurl This! | Add to Linkatopia | Add to MyLinkVault | Add to Squidoo | Add to Searchles! |

Subscribe to comments feed Komente (1 postuar)

avatar
soni gropa 12 June, 2009 08:51:32
ke dale shume bukur miley.
total: 1 | displaying: 1 - 1

Shkruani nje koment

VINI RE! - Komentet e publikuara ne Fieri.com jane subjekt i ndryshimit edhe/ose fshirjes totale nese permbatja tyre cenon direkt apo indirekt figuren e autorit perkates se materialit te botuar. Gjithashtu cdo sharje, ofendim, fjalor vulgar apo edhe me teper, mund te sjell si pasoje edhe deri ne bllokim vizual te IP se kompjuterit tuaj per te vizituar faqet e Fieri.com!
  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Ju lutem shkruani kodin qe lexoni ne figuren e me poshteme:

Captcha
  • email Email nje shoku
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Tags
No tags for this article
Rate this article
0