Përfundon xhirimet e klipit "Le te vdes ne buzet e tua"

Për realizimin e kësaj kënge Zanfina ka bashkëpunuar me Arsim Bunjakun në rolin e kompozitorit dhe tekst-shkruesit, ndërsa orkestrimin e ka bërë Valon Fetiu. Revista Albaniac ka publikuar disa foto nga vendxhirimi i spotit, i cili pritet të jetë ‘i nxehtë’, ndërsa kënga padyshim që do të jetë një hit, si të gjitha këngët e Zanfinës.

Shtoni ne: Add to your del.icio.us | Digg this story | technorati | Post to Myspace | Add to Facebook | Googlize this post! | Add to Windows Live | Add to Netvouz! | Save to Newsvine! | Bookmark with Onlywire | Reddit this | Add to Yahoo MyWeb | Spurl This! | Add to Linkatopia | Add to MyLinkVault | Add to Squidoo | Add to Searchles! |

Subscribe to comments feed Komente (0 postuar)

total: | displaying:

Shkruani nje koment

VINI RE! - Komentet e publikuara ne Fieri.com jane subjekt i ndryshimit edhe/ose fshirjes totale nese permbatja tyre cenon direkt apo indirekt figuren e autorit perkates se materialit te botuar. Gjithashtu cdo sharje, ofendim, fjalor vulgar apo edhe me teper, mund te sjell si pasoje edhe deri ne bllokim vizual te IP se kompjuterit tuaj per te vizituar faqet e Fieri.com!
  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Ju lutem shkruani kodin qe lexoni ne figuren e me poshteme:

Captcha
  • email Email nje shoku
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Rate this article
4.00