Zac Efron

Shopping at Barneys - December 22, 2008
Shtoni ne: Add to your del.icio.us | Digg this story | technorati | Post to Myspace | Add to Facebook | Googlize this post! | Add to Windows Live | Add to Netvouz! | Save to Newsvine! | Bookmark with Onlywire | Reddit this | Add to Yahoo MyWeb | Spurl This! | Add to Linkatopia | Add to MyLinkVault | Add to Squidoo | Add to Searchles! |

Subscribe to comments feed Komente (4 postuar)

avatar
sofii 14 January, 2009 05:08:27
o ak je i madh ka lezet jo si cunat e shqiperis
p.s. aman hiqe qafq vannesen se le namme ate idioten tpakten lidhu me ashllin
avatar
eni 02 April, 2009 04:18:42
zak efron je yll bote
avatar
buli 27 July, 2009 07:51:18
o troy je yll bote bashk me vanessen te don gjith maqedonia yllo
avatar
ada 09 October, 2009 07:20:23
Zak Efron je shume i bukur dhe vanessa eshte e bukur por jo sa ti.
total: 4 | displaying: 1 - 4

Shkruani nje koment

VINI RE! - Komentet e publikuara ne Fieri.com jane subjekt i ndryshimit edhe/ose fshirjes totale nese permbatja tyre cenon direkt apo indirekt figuren e autorit perkates se materialit te botuar. Gjithashtu cdo sharje, ofendim, fjalor vulgar apo edhe me teper, mund te sjell si pasoje edhe deri ne bllokim vizual te IP se kompjuterit tuaj per te vizituar faqet e Fieri.com!
  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Ju lutem shkruani kodin qe lexoni ne figuren e me poshteme:

Captcha
  • email Email nje shoku
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Tags
No tags for this article
Rate this article
0