Madona, Putin eshte gay.

Font size: Decrease font Enlarge font
image

“Putin është gay”, kanë qenë këto fjalët e këngëtares së famshme Madonna, e cila vazhdon të mos frenohet dhe të hedhë akuza, duke shprehur hapur mospëlqimin ndaj Vladimir Putin.

Gjatë një interviste për BuzzFeed, këngëtarja ka vendosur ti përgjigjet hapur gazetarit duke pohuar mes të tjerash dhe mendimin për Vladimir Putin, presidentin e Rusisë.
Kur emri i tij u shfaq në sytë e saj, Madonna është shprehur shumë thjesht, duke e komentuar presidentin thjesht me një fjalë, “gay”. Ndoshta Putin është homoseksual, ky do të përbënte problem për të ka komentuar Madonna.

fieri.com

 

Shtoni ne: Add to your del.icio.us | Digg this story | technorati | Post to Myspace | Add to Facebook | Googlize this post! | Add to Windows Live | Add to Netvouz! | Save to Newsvine! | Bookmark with Onlywire | Reddit this | Add to Yahoo MyWeb | Spurl This! | Add to Linkatopia | Add to MyLinkVault | Add to Squidoo | Add to Searchles! |

Subscribe to comments feed Komente (0 postuar)

total: | displaying:

Shkruani nje koment

VINI RE! - Komentet e publikuara ne Fieri.com jane subjekt i ndryshimit edhe/ose fshirjes totale nese permbatja tyre cenon direkt apo indirekt figuren e autorit perkates se materialit te botuar. Gjithashtu cdo sharje, ofendim, fjalor vulgar apo edhe me teper, mund te sjell si pasoje edhe deri ne bllokim vizual te IP se kompjuterit tuaj per te vizituar faqet e Fieri.com!
  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Ju lutem shkruani kodin qe lexoni ne figuren e me poshteme:

Captcha
  • email Email nje shoku
  • print Print version
  • Plain text Plain text
Tags
No tags for this article
Rate this article
5.00